Noorwegen dag 38 & 39

Noorwegen dag 38 & 39

Dag 38; Maandag 24 september

 

Woord van de dag: Stund -> Tijd

Aangezien ik op zondag geen tijd had om mijn tas op te halen (preikestolen) had ik op het moment dat ik het kantoor binnen liep nog geen tas. Helaas. Maar dan maar even wachten.

Het is maandag ochtend dus dat betekend toch eerst een vergadering voor deze week.
Na de vergadering had Elma mijn tas meegenomen en kon ik bezig met de Velkommen cover.

Ook kreeg ik van Tore de opdracht om voor Muligheter bezig te gaan. Vertaald: Mogelijkheden.
Hij vroeg of ik een nieuwe stijl kon ontwerpen voor het boekje. Ik mocht veel pagina’s aanpassen maar sommigen moesten het zelfde blijven. Hier heb ik eerst veel inspiratie voor opgezocht. En ben ik later maar mee bezig gegaan.

’s avonds heb ik de ‘under constructie’ pagina van Wentellicious online gezet

Spierpijn? Nee nog niet echt. Maar ze zeggen dat de tweede dag altijd erger is toch?

 

Dag 39; Dinsdag 25 september

 

Woord van de dag: Snakkes -> Zie je later

En ja hoor… De tweede dag is echt veel erger. Met moeite de trap op en af. Vooral af. Ook heb ik vandaag mijn gigantische blauwe plek ontdekt van de helft van mn kuit tot aan mijn knie. Hij was niet meer blauw maar ook beetje paars en zelfs nog donkerder.

Op stage ben ik weer bezig gegaan met Muligheter. Ik heb nieuwe trends proberen te verwerken in de designs.

Nu Sandnes Ulf de video heeft goedgekeurd, maak ik elke week een nieuwe versie, voor elke wedstrijd natuurlijk een andere. Zo ook vandaag. Eerst had ik het formaat volledig aangepast zodat je hem ook op een computer mooi zou kunnen zien. Maar dat wouden ze niet dus moest ik alles weer veranderen naar hoe het was. Gelukkig was dat niet zo moeilijk, je pakt het oude bestand en veranderd daar het een en ander in.

Weer even bezig met Velkommen totdat André kwam voor een logo. Hij wou graag een logo hebben voor Opteo. Een modern logo. Met felle kleuren. Dus ik hiermee bezig. Maar nog niet iets kunnen maken waarvan je zegt WAUW

‘S avonds  wezen trainen. En waar normaal maar 8 mensen op de training zijn waren we vanavond ineens met 14!! Dat is enorm veel. Dus we hebben half uur tot 3 kwartier gezwommen, met de bal en daarna nog even partij gedaan.

Partij is wel erg lastig aangezien er 1 helft van het bad ondiep is. Hier hebben ze dan wel speciale regels voor bedacht als; je mag niet springen, je mag niet hoog staan, het goal is groter, de keeper mag wel staan en ga zo maar door. Ik denk dat ik nog niet eens alle regels hier weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *