Noorwegen dag 42, 43 & 44

Noorwegen dag 42, 43 & 44

Dag 42; Vrijdag 28 september

 

Nou, ja ik was moe… maar dit overkomt me zelfs nooit wanneer ik heel moe ben…

Ik heb me flink verslapen, ik werd wakker om 11 uur. Ik heb direct bericht gedaan naar Hallgeir. Ook vroeg ik of ik vandaag vanuit huis kan werken. want als ik nu nog naar kantoor zal gaan had het niet heel veel zin. Dan zal ik er zijn met lunch en dan 3 of 4 uur later kan ik weer naar huis. Dus ben ik thuis bezig gegaan.

Eerst ben ik bezig gegaan met Opteo, tot ik bericht krijg van André dat hij een oplossing heeft voor het logo. Dus hoef ik er niet meer mee bezig.

Toen ben ik bezig gegaan met Muligheter. Aangezien dit nog wel lastig was heb ik weer stijlen onderzocht en proberen toe te passen, helaas nog geen goede stijl waarvan je zult zeggen dat hij echt geweldig is. En ook niet 1 waarvan het misschien wel goed kan zijn.

 

Dag 43; Zaterdag 29 september

 

Uitgeslapen en rond 11 uur in de bus richting Stavanger om te gaan lunchen met Isa. Helaas had mijn eerste bus zoveel vertraging dat ik de aansluitende bus heb gemist… Toen ben ik naar een andere bus gegaan. Deze duurde iets langer dan gedacht. Dus was ik iets later op de plek waar we hadden afgesproken.

We zijn naar een klein bakkerijtje gegaan. Ze hadden hier heel veel lekkere broodjes en het zag er erg gezellig uit binnen. Hier heb ik een lekkere skoleboller gehad. Dit is een broodje met een soort pudding binnenin.

Na de lunch zijn we nog naar verschillende winkeltjes geweest. En ook een paar aparte winkeltjes waar we wel konden lachen om wat ze verkochten. Ook had 1 winkel alles in het Halloween thema. Zelfs de verkoper had schmink op. Natuurlijk zag het er niet echt uit, anders zal het kinderen afschrikken. Maar wij konden hier wel om lachen.

Eenmaal weer thuis heb ik eten gemaakt en ben ik naar boven gegaan. Heerlijk relaxen in mijn bed. Netflix erbij en gaan!

 

Dag 44; Zondag 30 september

 

Dit is echt een dag waar ik niks over kan zeggen…

Ik heb alleen netflix gekeken, gegeten en geslapen.

Was zo moe dat ik meerdere keren in slaap ben gevallen deze dag.

Ja sorry voor deze 4 regels hahaha. Misschien volgende keer beter

Één reactie

  1. Rinette Jaspers Faijer schreef:

    Ja wat wil je ook zoveel meegemaakt, gedaan, geregeld, beleefd, ervaren. Daar ben je mens voor he? Moet je wel even bijtanken en dan gaat alles anders dan gepland maar daar sloeg je je ook weer hartstikke goed doorheen. Reuze benieuwd hoe het zal gaan met Mulligheler maar nogmaals alle vertrouwen in je. Klinkt erg gezellig het lunchen, het winkelen en een Skoleboller broodje eten. Deze maanden stage beleef je zoveel wat een “normaal” mens zijn hele leven over doet. Maar gelukkig hebben we Netflix! Dus kalm aan en rap een beetje. Liefs xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *