Noorwegen dag 47 & 48

Noorwegen dag 47 & 48

Dag 47; Woensdag 3 oktober

 

Woord van de dag: Bomring -> Tolweg

Na de meeting ben ik direct naar huis gegaan, maar vandaag maar bezig met de feedback. Deze opdracht heeft voorrang op andere opdrachten, omdat het nog moet worden geproduceerd in China.

Tijdens de lunch vroeg ik om de aardbeien jam. Hier is aardbei Jordbær. Dus ik vroeg hoe je die æ uitspreekt. Dus Katrine zei dat ze wel een filmpje heeft over de letters æ ø å. 

Na de lunch heb ik de laatste wijzigingen gedaan en heb ik het Monopolyspel opgestuurd naar André.

Daarna ben ik nog even bezig geweest met Muligheter. Deze heeft net minder voorrang dan Monopoly, maar deze is als tweede. Muligheter moet namelijk ergens deze weken naar de drukker. Na een idee opgestuurd te hebben naar Tore ben ik naar huis gegaan.

Bij de training is het een soort gewoonte, dat wanneer je met niet zo veel bent, iedereen een keer iets moet verzinnen om te zwemmen of te doen met bal (op het goal). Vanavond was het mijn beurt. We hebben met bal gezwommen en hier met links en rechts geprobeerd te pasen. Ook hebben we op het goal geschoten op verschillende manieren.

 

Dag 48; Donderdag 4 oktober

 

Woord van de dag: Med venlig hilsen -> Met vriendelijke groet

BRRRRR!!! Oke… Zo koud was het nou ook weer niet. Maar wanneer je ’s ochtends niet warm weggaat van huis, houd je het koud. Dus ik heb warme thee in een thermosbeker gedaan en heb die meegenomen in de bus, om mijn handen warm te houden. Op stage was de thee nog te heet om te drinken, dus had ik nog even lekker warmte voor mijzelf. Het hielp wel om het warmer te krijgen.

André had toch nog wat laatste aanpassingen voor Monopoly en die heb ik uitgevoerd. Nu was alles goed en kon het worden opgestuurd.

Daarna weer bezig met Muligheter. Hier moest ik nog 2 pagina’s ontwerpen. En daarna bezig met de cover van het boekje. Aangezien dit boekje door Noorwegen wordt verspreid moest het 9 verschillende voorkanten hebben. Dit is nog best een uitdaging om 9 mooie voorkanten te kunnen maken.

Thuis heb ik niet meer zo veel gedaan, ik was best wel moe en ben vroeg gaan slapen.

Één reactie

  1. Rinette Jaspers Faijer schreef:

    Ja er wordt best heel veel van je gevraagd lees ik wel. Een zeer uitdagende stage hoor en wat doe je het goed zeg.Petje af en succes met alles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *