Noorwegen dag 49, 50 & 51

Noorwegen dag 49, 50 & 51

Dag 49; Vrijdag 5 oktober

 

Woord van de dag: kortstokk -> Kaartenstapel

Het eind van de week. Lekker gevoel.

Weer bezig met Muligheter, de voorkant moet natuurlijk aantrekkelijk zijn om naar te kijken, en niet al te druk.

Eerst had ik een idee, maar deze zal te druk worden met alle tekst die ook nog op de voorkant zal moeten. Dus heb ik hem eenvoudiger gemaakt en kwam ik uit op de andere cover. Deze heb ik ook opgestuurd naar Tore en hij was het ook eens dat de eerste te druk zal worden. En daarnaast het zal heel moeilijk worden om voor 9 covers 4 verschillende foto’s te moeten vinden.

LUNCH. MAT. Het is maar net wie de tafel heeft klaar gemaakt. Tijdens lunch kan ik steeds meer verstaan wat er aan de tafel wordt gezegd. Wel moeten niet te veel gesprekken door elkaar gaan want dan volg ik het niet meer. Ook is de ene beter te verstaan dan de ander. En wanneer er gericht naar mij wordt gepraat lukt het me vaak wel om een deel te verstaan.
Na de lunch werden de kaarten er weer bij gepakt en hebben we maffia gedaan. Helaas heeft de maffia dit keer gewonnen.

Na de lunch kreeg ik een mail van André met een nieuwe opdracht. Maar ik kon het niet goed vertalen en snapte daarom niet wat er werd bedoeld. André gaat het maandag uitleggen.

JAAAA BESTE VRIJDAG OOIT. PIZZA OP STAGE.

Al Forno is een Italiaans restaurant die klant is van Vecora. Nou was er een foto shoot vandaag voor Al Forno, en dat heeft natuurlijk pizza’s nodig. De pizza’s werden meegenomen naar kantoor. HEERLIJK!

‘S avonds lekker weer stressen over HBO opleidingen. Wat een keuzes… Dan denk je met een beroepenkeuzetest wel een ding eruit te krijgen die je wat lijkt, maar helaas. Dat hielp bij mij niet. Heb er 4 of 5 gemaakt. Maar dan maar op zoek naar open dagen, welke kan ik heen? Want aangezien ik 16 december terug kom, mis ik er wel wat.

Dus ik heb open dagen opgezocht van scholen die een open dag hebben na 16 december. Vanuit daar ben ik gaan kijken welke opleidingen ze bieden, en welke mij wel aanspreken. Helaas spreken veel opleidingen mij wel aan. Ik heb nu wel een selectie van 3 soorten gemaakt.

  • Communicatie / Media
  • Management (Evenement)
  • Bouwkunde (Om naar Architect te komen)

Maarja, het aanbod blijft dan nog steeds groot.

Na dit uitgezocht te hebben was het al erg laat en ben ik maar gaan slapen.

 

Dag 50; Zaterdag 6 oktober

 

Eerst zou ik vandaag met Isa wat gaan doen, maar helaas moest ze werken. Dus heb ik een dag gehad om het huis schoon te maken. Ook heb ik mijn was gedaan. Daarna weer bezig met studies opzoeken, scholen vergelijken en ga zo maar door. Verder niet veel gedaan. Netflix vooral. Poging gedaan om aan de blogs te werken.

 

Dag 51; Zondag 7 oktober

 

Wanneer de was is gedaan moet natuurlijk ook alles gestreken worden. Favoriete bezigheid. KUCH.

Deze dag vooral veel netflix gekeken. Ja Netflix komt veel voor dit weekend. Ook heb ik een groot gedeelte van de films al gezien.

‘S avonds heb ik de moeder van Anjan ontmoet. Zij blijft hier voor 2 maand. Helaas spreekt ze niet zo goed Engels. Maar ik begrijp het wel als ze wat zegt. Ze lijkt me een erg aardige vrouw.

Één reactie

  1. Rinette Jaspers Faijer schreef:

    Zo! zeg! wat heb je weer ontzettend veel meegemaakt en gedaan. Maak voor mijzelf aantekeningen maat heb het blaadje bijna vol! Tropenjaren lijkt het me zoveel als je doet en meemaakt . Je beleeft in deze stage het dubbele wat een ander in een gewoon leven meemaakt. Wat een uitdagende opdracht is het toch van Muligheter. Maar zoveel aandacht, tijd en zorg er aan besteedt hebt en met jou talenten, vaardigheden, kennis en je persoonlijkheid wordt het vast heel erg goed en uniek! Reuze benieuwd. Succes hoor Ja een vervolg stap kiezen is erg moeilijk maar ook dat komt goed hoor. Alle vertrouwen weer. Ja en dan even tot jezelf en tot rust komen met de was, het strijken en Netflix. Kun je er weer fris en fruitig tegen aan. Maar kalm aan ( en rap een beetje) hoor! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *