Noorwegen dag 52 & 53

Noorwegen dag 52 & 53

Dag 52; Maandag 8 oktober

 

Woord van de dag: Fint -> Mooi / Leuk

Elke dag stap ik in de bus, kijk ik rond of er nog ergens een plekje is, en besluit maar naast iemand te gaan zitten. Deze ochtend was dat niet het geval. Ik stapte in, en het was zo rustig dat er maar 10 mensen in de hele bus zaten. Mij hoor je niet klagen hoor 🙂

Eenmaal op stage legde André mij de mail uit die ik vrijdag al had gekregen. De vraag kwam van Kronen Gaard. Zij wouden ongeveer het zelfde idee als wat ik had gemaakt voor Gamlaværket voor kerst. Daar ben ik dan ook mee bezig gegaan.

Toen hadden wij de wekelijkse vergadering. Hier weer even besproken wat te doen deze week. Hieruit bleek dat ik niet heel veel te doen had deze week, dus dat wordt veel bezig met mijn vlog.

Na de vergadering heb ik Kronen Gaard afgemaakt en besproken met André. We hebben het een en ander nog een beetje aangepast en daarna het voorbeeld opgestuurd naar de klant.

Deze week veel bezig met vloggen en vlog editten. Omdat ik hier niet heel comfortabel mee ben heb ik dit ook als leerdoel gezet. Dat ik voor het eind van mijn stage op zijn minst kan laten zien wat een stagiair doet binnen Vecora.

Waar ik niet comfortabel mee ben? Nou mijn hoofd op beeld en dit 200 keer bekijken en precies editten zodat het goed is. Mijn stem ook 200 keer moeten horen en het uiteindelijk zat zijn. Maar het aller belangrijkste, de ballen hebben om mijn telefoon te pakken, op camera te klikken en gewoon rond gaan praten over van alles en nog wat.

 

Dag 53; Dinsdag 9 oktober

 

Woord van de dag: Møtet -> Vergadering

Een ochtend zoals elke ochtend.

Toen ik op kantoor kwam was ik aan het praten met Katrine, en die begon ineens te lachen. Ik had blijkbaar een blaadje in mijn haar. Deze heeft dan de hele busreis al in mijn haar gezeten. Zal voor andere mensen vast een leuk gezicht zijn geweest.

Op kantoor ben ik bezig gegaan met Muligheter en ook nog weer met mijn vlog.

Later op de dag had ik een gesprek met mijn stagebegeleider Hallgeir. Ik had nog wat vragen over mijn schoolwerk. Ook had ik mijn tussentijdsebeoordeling aangevraagd.

Volgende week woensdag heb ik een werknemersgesprek met Hallgeir, na dat gesprek gaan we ook de tussentijdsebeoordeling doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *