Noorwegen dag 54 & 55

Noorwegen dag 54 & 55

Dag 54; Woensdag 10 oktober

 

Woord van de dag: Påleg -> Beleg

Heerlijk die ochtenden, je komt buiten, het miezert en je loop de berg af naar de bus. Wanneer je in de laatste bocht bent, je ziet de bushalte… Zie je de bus langsrijden. Ja… de bus was 3 minuten te vroeg, terwijl hij normaal minimaal 5 minuten te laat is. BALEN!

Op stage bezig geweest met effecten toevoegen op mijn vlog.

Toen ik weer naar huis wilde gaan, drukte ik op de knop voor de lift, maar die kwam niet. Dus ik ging met de trap kijken op welke verdieping hij vast zat. Hij bleef dus haken op de derde, precies op het midden van de deur. Niemand kon er dus in. Gelukkig zat er niemand in.

‘S avonds was de training eerder vanwege de vakantie. Op woensdag is normaal de kinderwaterpolo voordat wij trainen. Doordat we eerder begonnen stopten we ook eerder en heb ik dus een keer een volledige training kunnen meedoen.

 

Dag 55; Donderdag 11 oktober

 

Woord van de dag: Tilgjengelig -> Beschikbaar

Doordat de lift gister kapot is gegaan maar met de trap naar boven. Dit is nog niet zo’n ramp, maar het wordt wel irritant als je net natgeregend bent en je schoenen dus sijk nat zijn.

Eenmaal op mijn plek heb ik inspiratie opgezocht hoe ik mijn vlogs interessanter kon maken. Ook heb ik wat technieken geprobeerd.

Na de lunch kwam er een verrassing. Katrine had katjes gekocht van Erling. En hij bracht het katje naar het kantoor. Heeeeel vervelend natuurlijk… (niet)

Ondertussen heb ik nog tekst geschreven voor mijn blog, dit nadat Hallgeir mij feedback had gegeven over het verhaal in mijn vlogs.

Voordat ik naar huis ging ben ik langs de winkel gegaan, ik had namelijk 2 dagen geleden de vergiet per ongeluk kapot gemaakt. Dus dacht het is wel net zo netjes om een nieuwe te halen.

Toen ik thuis was ben ik bezig gegaan met de was. Ook heb ik de badkamer en mijn kamer weer keer goed schoongemaakt.

Één reactie

  1. Rinette Jaspers Faijer schreef:

    Oh mooi om alles weer te lezen. Wat heb je weer veel meegemaakt/beleefd/geleerd. Een pittige tijd/stage! Maar je doet het allemaal reuze goed! KNAP hoor. Succes met alles xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *