Noorwegen dag 56, 57 en 58

Noorwegen dag 56, 57 en 58

Dag 56; Vrijdag 12 oktober

 

Woord van de dag: Fornøyd -> Gelukkig

Opstaan met dit uitzicht… WAT DENK JE DAN !! WAUUUWWW

 

Toen ik aan kwam op stage was Katrine nog niet, zij is meestal eerder op het kantoor dan ik. Ook Maren was er vandaag niet.

Ook vandaag weer bezig met mijn vlog

‘S avonds heb ik bijgepraat met Renske, ja zoiets duurt even. Om eerlijk te zijn dit duurde bijna 2 uur hahah.

Na het bellen heb ik weer de was gedaan. En ik dacht dat ik de handdoeken wel bij de onderbroeken in kon doen. Maar even vergeten dat er een rode handdoek bij zat… Ja de meeste mensen raden nu al wel wat er is gebeurd. Mijn onderbroeken hebben allemaal een klein beetje roze. Niet super roze, maar toch…

Daarna ben ik nog naar de training gegaan, ik had Perales bericht gedaan of hij mij op kon halen van het treinstation. Dus ik moest daar even wachten, maar niet wetend dat het zo hard waaide:

De training was erg leuk, we hebben een keer lekker gek gedaan. (Ohja ik ben die in de blauwe band.)

Na de training was ik nog uitgenodigd door Perales om morgen mee te doen met een spelletjesmiddag.

 

Dag 57; Zaterdag 13 oktober

 

Natuurlijk lekker uitslapen, maar moest al wel de bus hebben om 12 uur. Omdat de bussen hier zo slecht op elkaar aansluiten.

Wat ga je doen dan?

Nou ik ga naar Perales zijn huis om spelletjes middag te doen. Toen ik er bijna was begon ik te twijfelen of ik op de goede plek was. Want het huis stond blijkbaar beetje verscholen achter een ander huis. Toen heb ik maar een berichtje gedaan naar Perales. Toen hij zei het gele huis was het makkelijk te vinden.

Eenmaal binnen hebben we eerst wat gepraat en gewacht op ander mensen.

Eerst hebben we een soort racespel gedaan, waarbij je met je vingers een rondje moet rond schieten over het bord. Het klinkt makkelijk, maar het was toch echt wel heel moeilijk. Laten we het houden op dat ik ik 3 keer ben verslagen.

Daarna hebben we nog ‘superfight’ gedaan, dit is een spel waarbij je jezelf moet verdedigen waarom jij de beste superheld met superkrachten hebt, de anderen om je heen moeten stemmen wie de beste heeft.

‘Spot it’ is een spel waarbij je een aantal ronde kaarten krijgt en je hebt 1 kaart waarmee je begint in het midden. Je moet bij dit spel snel zijn. Je kijkt naar de kaart in het midden en op de kaart in je hand. Beide hebben 1 figuur gemeen. Wanneer je die ziet moet je je kaart zo snel mogelijk opgooien en zeggen wat de gelijkenis is. Maar daarbij heeft dus iedereen een kaart in de hand met een figuur erop die hetzelfde is. Dus je moet zorgen dat je sneller ziet wat het is voordat de anderen het zien.

Ook hebben we een spel gedaan genaamd ‘Exploding cats’. Ja. Nu denk je exploderende katten. Ja een spel dat je steeds een kaart moet oppakken maar moet zorgen dat je niet de exploderende kat pakt.

Verder hebben we nog:

  • Splendor
  • Codenames
  • Riktet Gar

Ik vond het heel erg gezellig. Super leuke mensen ontmoet en als het kan, ga ik het zeker nog een keer doen.

Mij werd aangeboden naar het station gebracht te worden, helaas heb ik de trein voor mijn neus weg zien rijden. Dus heb ik de bus gepakt.

 

Dag 58; Zondag 14 oktober

 

Om de een of andere reden heb ik erg slecht geslapen, en heb ik dat dus deze dag ingehaald.

Ook heb ik natuurlijk lekker genetflixed, blog bijhouden en onderzoek gedaan naar HBO  scholen. DIT IS ZO STRESSEND!

Er zijn zo veel scholen. Zo veel opleidingen. Hoe weet je nou wat je wilt doen tot je pensioen.
Ik weet dit in ieder geval niet, dus nog maar even meer informatie opzoeken, test doen. Wie weet.

Één reactie

  1. Rinette Jaspers Faijer schreef:

    Klinkt allemaal weer erg enerverend, goed en gezellig. Weer veel meegemaakt/ beleefd/ geleerd. Erg leuk om alles weer te lezen! Bijzonder hoor wat je daar allemaal meemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *