Noorwegen dag 59 & 60

Noorwegen dag 59 & 60

Dag 59; Maandag 15 oktober

 

Woord van de dag: Lønnslipp -> Loonstrook

In de ochtend loop ik altijd over een klein paadje tussen de huizen door, dit scheelt 5 minuten. Daar kwam ik deze kleine egel tegen. Door deze egel wel weer 2 minuten minder snel want hij was zo lief.

Het is weer maandag dus dat betekend vergadering. Dit keer was er een vrouw bij die het bedrijf ging beoordelen. Ze keek wel grappig toen ik in het Engels begon. Waarschijnlijk had niemand dat gezegd hahahaha.

Na de vergadering had ik even niks te doen dus ben ik bezig gegaan voor school. Totdat Tore kwam voor muligheter. Hij had kleine aanpassingen en deze heb ik uitgevoerd.

Katrine had me uitgenodigd om mee te gaan naar kvadrat. Dit is een groot winkelcentrum net buiten Sandnes. Ze moest nog wat spullen halen voor haar katjes en kleren.

Het was de eerste keer dat ik hier was, wel vaak met de bus langs geweest.

Het was echt enorm groot, verdwalen is erg makkelijk. We hebben bij de starbucks nog wat gedronken en gingen terug naar de auto.

Katrine heeft me zelfs helemaal naar huis gebracht.

 

Dag 60; Dinsdag 16 oktober

 

Woord van de dag: Gående -> Gaan

 

Voor Velkommen hadden ze nog weer een nieuwe illustratie nodig voor Bodø. Maar omdat Bodø niet echt iets had wat heel duidelijk was behalve het noorderlicht heb ik voorgesteld om het noorder licht voor Bodø te gebruiken en voor Tromsø een walvis te maken.

Deze walvis is een eerste schets. Natuurlijk kan dit niet op een boek komen haha.

’s avonds zou ik een vergadering hebben met de sponsorcommissie maar die ging uiteindelijk niet door. Deze is verplaatst naar 31 oktober.

3 reacties

  1. Rinette Jaspers Faijer schreef:

    Super hoor om alles zo met je mee te beleven. Noorse woordjes met vreemde tekens geleerd. Klinkt allemaal erg leuk en heel goed!

  2. GreggdeK schreef:

    Полезно

  3. BrianPob schreef:

    I enjoy checking your site. Regards!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *